TEKSTIILIPESURIN VUOKRAUS, KÄRCHER PUZZI

 

 

Vuokrattavana on Kärcher Puzzi 100 Professional-tekstiilipesuri, jolla voit pestä mm. matot suoraan lattialla,  sohvat, patjat tai vaikkapa auton penkit. Käytännössä pesurilla voit pestä tehokkaasti minkä tahansa tekstiilin siirtämättä sitä paikaltaan mihinkään.

 

Kärcher Puzzi on painehuuhtelukone, jolla ruiskutetaan pesuaine pestävälle pinnalle ja sen jälkeen se imetään pois. Pestävä tekstiili jää pesun jälkeen nihkeäksi, mutta ei märäksi. Käytetyn pesuaineen määrästä riippuen pestävä pinta on täysin kuiva viimeistään vuorokauden kuluessa (lämmin tila). Käytännössä sohvalle voi istuutua pesun jälkeen muutaman tunnin kuluttua.

 

Laite sisältää lattia/mattosuulakkeen (pitkävarsi) sekä käsisuulakkeen joka soveltuu kätevimmin esimerkiksi auton tai sohvien pesuun. Sohvat on hyvä käsitellä pesun jälkeen likaa hylkivällä suoja-aineella, jolloin pestyt sohvat pysyvät puhtaana pidempään.

 

Tekstiilipesurin mukana toimitetaan Kärcherin tekstiilipesuainetabletit. Pesurin kanssa voi käyttää lähes mitä tahansa matalavaahtoista pesuainetta.

 

Vuokrahinta: 40€ vrk tai 70€ Pe-Su

 

HÄMEEN VUOKRAVIIHDE

040 530 4228